cover

Matrijzenbouw: van zachte kunststoffen en 2-componenten tot meervoudige matrijzen

U bent hier:
Home > Breidenbach > Matrijzenbouw

Matrijzenbouw

Breidenbach heeft een matrijzenbouw en een constructieafdeling in eigen beheer. Hierdoor realiseren wij uw project snel en efficiënt. En kunt u ook voor onderhoud en reparaties bij ons terecht. Handig: zo bent u verzekerd van een snelle levering.

 

Matrijzen voor zachte kunststoffen en 2-componenten

Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van matrijzen. voor zachte kunststof componenten en voor 2-componenten producten. Bij materialen als TPE of zacht PVC wordt een matrijsconcept anders opgezet dan bij technische kunststoffen. Wij optimaliseren de levensduur van matrijzen met onze productie. Voor sommige materialen zoals zacht PVC maken wij gebruik van hoogwaardige staalsoorten. Zodat de oppervlakte van matrijs niet wordt aangetast door het materiaal. Hierdoor verlengen we de levensduur en verhogen we de kwaliteit van de producten.

 

Meervoudige matrijzen

Het produceren van zachte producten in grote, meervoudige matrijzen is een grote uitdaging. Gelukkig hebben wij jarenlange ervaring met het maken van 8, 16 of 32-voudige matrijzen. Wilt u weten of een meervoudige matrijs interessant is voor uw project? Neem contact op voor een gesprek!

 

Lagere kosten dankzij stamvormen

Heeft u een laag budget? Geen probleem. Breidenbach bespaart u kosten door middel van slimme matrijsconcepten. Simpele producten, zoals kleine vlakke dichtingen, verwerken wij in stamvormen. Hierdoor hoeft u niet te investeren in een complete matrijs, maar betaalt u alleen de kosten voor de vormplaten. Wel zo fijn, hierdoor bespaart u tot 75% van de matrijskosten. Bij kleine dichtingen (tot ca. Ø30 mm) hebben wij een concept waar we zelfs 8 tot 14-voudige stamvormen kunnen inzetten. Zo heeft u én een lage investering én lage productprijzen!

 

Geen project is onhaalbaar

Op zoek naar een nieuw product? Daag ons uit! Door onze jarenlange ervaring is geen uitdaging voor ons te groot. Wij hebben veel matrijsconcepten bedacht en getest. Hierdoor weten wij precies hoe we ‘onmogelijke producten’ tóch voor u kunnen maken. Zo kunnen wij ‘holle’ producten zoals vouwbalgen en speelgoedbandjes volledig automatisch voor u ontvormen. Handig: doordat wij bij deze producten geen mensenhanden nodig hebben, leveren wij grote aantallen tegen aantrekkelijke prijzen.

Meer weten over onze eindeloze mogelijkheden?

Brochure ontvangen

Wilt u onze gratis brochure ontvangen? Vraag ‘m nu aan!

Referenties

“Voor de Groningse destilleerderij Hooghoudt een bijzonder product ontwikkeld: een zachte huls om een fles die de functie van etiket heeft gekregen.“

Alle referenties