cover

Een fabriek
met ruim 40 spuitgietmachines.

U bent hier:
Home > Breidenbach > Onze productie

Onze productie

Machinepark in eigen beheer

Met ruim 40 spuitgietmachines in eigen beheer is onze productie bijna geheel geautomatiseerd. Daardoor kunnen wij 24 uur per dag met een beperkt aantal medewerkers alle machines aansturen. Onze machines variëren in grootte van 22 ton tot 350 ton sluitkracht, hiermee maken wij producten van 0,5 gram tot ca. 1,4 kilo. Het granulaat wordt automatisch door middel van vacuümbuizen vanuit een centrale plaats naar de machines gevoerd. Een ander voordeel van een machinepark in eigen beheer is het voorkomen van verlies bij de kleurwisselingen. Zo mengen wij direct op de machines een kleurstof bij. Wel zo handig!

 

Flexibel en efficiënt

Wij verwerken niet alleen kleine, maar ook grote productieseries. Van kleinseries vanaf een paar honderd stuks tot series van enkele miljoenen stuks. Dankzij een machinepark in eigen beheer kunnen wij onder andere snel schakelen, flexibel en efficiënt werken. Alle machines zijn gekoppeld aan ons ERP-systeem. Hierdoor kunnen wij altijd live de status van de productie bekijken. Met een strakke planning zorgen wij dat we alle producties op een efficiënte manier op tijd bij u kunnen afleveren.

Nieuwsgierig naar ons productieproces?

Brochure ontvangen

Wilt u onze gratis brochure ontvangen? Vraag ‘m nu aan!

Referenties

“Voor de Groningse destilleerderij Hooghoudt een bijzonder product ontwikkeld: een zachte huls om een fles die de functie van etiket heeft gekregen.“

Alle referenties