cover

Competenties
Van design, matrijzenbouw en assemblage tot logistiek.

U bent hier:
Home > Breidenbach > Competenties

Competenties

Breidenbach is uw specialist in het produceren van zachte kunststof producten. Met ruim 40 spuitgietmachines en meer dan 60 jaar ervaring hebben wij alle ingrediënten in huis. Voor het spuitgieten van zachte materialen voor dichtingen of andere componenten. Geen uitdaging is ons te groot!

 

Van het design van matrijzen voor spuitgieten tot de realisatie

Breidenbach helpt u niet alleen met de opzet van het eerste idee, maar ook met het design van matrijzen tot de complete realisatie. Met eigen product- en matrijsdesigners en een volwaardige matrijzenmakerij kunnen wij projecten turn-key opleveren. We denken vanuit oplossingen, hierdoor bieden we efficiënte oplossingen voor uw totaalconcept. Zeker op het gebied van zachte componenten. Daarnaast optimaliseren wij productontwerpen voor het produceren uit kunststof. En ondersteunen we ontwikkelaars die onvoldoende ervaring hebben met het designen voor spuitgieten.

 

Matrijzenbouw in eigen huis: zeer snel en flexibel

Wij beschikken over een eigen matrijzenmakerij op onze locatie in Linsengericht-Birkenhain. Met zo’n 12 ervaren vakmensen ontwikkelen wij matrijzen voor onze klanten. Handig: met matrijzenbouw in eigen huis spelen wij zeer snel en flexibel inspelen in op uw wensen. Zo kunnen wij matrijsaanpassingen of reparaties sneller doorzetten en een hogere inzetbaarheid en levensduur van matrijzen garanderen. Bij grote projecten werken wij samen met externe matrijzenbouwers en ontwikkelaars. Uit ervaring én overtuiging kiezen wij ervoor om de matrijzen bij voorkeur in Duitsland of Nederland te produceren. Bij matrijzen geldt als geen ander het spreekwoord ‘goedkoop is duurkoop’.

 

Asssemblage en logistiek

Bij Breidenbach gaan we verder dan alleen het spuitgieten van producten. Op onze afdeling Assemblage monteren, bedrukken en verpakken we zowel manueel als volledig geautomatiseerd. Afhankelijk van uw wensen kijken we naar de beste mogelijkheden en locatie voor de bewerking van uw product. Naast onze locatie in Linsengericht hebben wij ook in Wuppertal (D) en Barneveld (NL) locaties waar we assemblage en verpakkingsfaciliteiten aanbieden.

Meer weten over uw mogelijkheden?

Brochure ontvangen

Wilt u onze gratis brochure ontvangen? Vraag ‘m nu aan!

Referenties

“Voor Bopla, een Duitse fabrikant van standaard behuizingen voor de elektronica industrie, produceert Breidenbach stootbeschermers voor bijvoorbeeld industriële afstandsbedieningen. “

Alle referenties