cover

Technische Kunststoffen:
PP, PE, PA, PA 4.6, PPS, PEEK

U bent hier:
Home > Materialen > Technische Kunststoffen

Technische Kunststoffen

Breidenbach verwerkt alle gangbare technische kunststoffen. Variërend van veelvoorkomende PP, PE en PA, tot en met hoogwaardige performance kunststoffen zoals PA 4.6, PPS of PEEK.

Bent u op zoek naar een partner die ervaring heeft met diverse kunststoffen en u kan ondersteunen bij de selectie van het juiste materiaal?

Breidenbach is redelijk uniek waar het gaat om de veelvoud van materialen die wij verwerken. Hierdoor is er bijna geen materiaal waar we geen ervaring mee hebben.

Dit maakt dat wij objectief, en vaak in goede samenwerking met materiaalfabrikanten, u kunnen helpen met de keuze voor het beste materiaal. Wij kijken wat het beste voor uw toepassing is, waarbij zowel technische eigenschappen als de prijs worden meegewogen.

Vraag nu onze materiaaldeskundigen voor advies over uw product.

 

Hoogwaardige Kunststoffen

Wanneer u met uw toepassing de grenzen van de materiaaltechniek wilt opzoeken, komt u waarschijnlijk terecht bij zogenaamde engineering plastics. Dit zijn kunststoffen die bijvoorbeeld extreem sterk of zeer hittebestendig zijn.

Het verwerken van deze hoogwaardige kunststoffen vraagt kennis, ervaring en veelal speciale apparatuur. Bij Breidenbach verwerken wij diverse hightech kunststoffen zoals PEEK en PPS, en zijn wij zelfs een van de grootste verwerkers van PA 4.6 in Europa. Dit materiaal gebruiken wij o.a. voor toepassingen in de automobielindustrie.

Typische toepassingen voor deze hoogwaardige kunststoffen zijn componenten die voorheen uit metaal gemaakt werden, of toepassingen die hoge drukken en temperaturen optreden.

Laat ons samen met u kijken naar de mogelijkheden van engineering plastics binnen uw producten. Vraag een van onze ervaren engineers om mee te denken in uw materiaalkeuze.

Brochure ontvangen

Wilt u onze gratis brochure ontvangen? Vraag ‘m nu aan!

Referenties

“Voor Bopla, een Duitse fabrikant van standaard behuizingen voor de elektronica industrie, produceert Breidenbach stootbeschermers voor bijvoorbeeld industriële afstandsbedieningen. “

Alle referenties