cover
U bent hier:
Home > Referenties > Bescherming voor behuizingen

Bescherming voor behuizingen

Voor Bopla, een Duitse fabrikant van standaard behuizingen voor de elektronica industrie, produceert Breidenbach stootbeschermers voor bijvoorbeeld industriële afstandsbedieningen.

Voor een aantal nieuwe lijnen afstandsbedieningen wilde Bopla beschermingen hebben, die rondom zouden beschermen. Deze standaard behuizingen zijn verkrijgbaar verschillende designlijnen, en telkens in 3 verschillende groottes.

De uitdaging bij deze producten zit in de ontvorming uit de matrijs. Doordat ons onderdeel de afstandsbedieningen rondom moet omsluiten, moet de binnenkant de vormen hiervan overnemen. Dit brengt grote uitdagingen met zich mee voor de matrijstechniek.

Daarnaast gaat het om beperkte aantallen, waardoor de investeringen in matrijzen laag gehouden diende te worden.

Breidenbach heeft een innovatief matrijsconcept ontwikkeld, waarin de verschillende groottes van een serie gecombineerd kunnen worden. Door een combinatie van een slimme bewegende matrijskern, en door gebruik te maken van de flexibiliteit van de producten, konden wij doelmatige, eenvoudige matrijzen maken, die binnen het gestelde budget vielen.

Heeft u ook een uitdagend design en wilt u eens brainstormen over de maakbaarheid ervan? Doe dat dan eens met een van onze engineers.

René de Beer

Brochure ontvangen

Wilt u onze gratis brochure ontvangen? Vraag ‘m nu aan!