cover

Bent u op zoek naar een soft grip voor uw product?

U bent hier:
Home > Toepassingen > Soft Grip

Soft Grip

Bent u op zoek naar een soft grip voor uw product? Of wilt u de haptiek van uw product verbeteren waardoor het beter in de hand ligt?

Dan zijn Thermoplastische elastomeren bij uitstek het juiste materiaal hiervoor.

Doordat TPE’s zich laten spuitgieten, kunnen wij elke vorm realiseren. Door middel van 2-componenten techniek kunnen wij hard en zacht combineren tot een perfecte combinatie van stabiliteit en grip.

 

Geen schadelijke inhoudsstoffen

Met TPE’s kunnen wij ook eenvoudig voldoen aan richtlijnen met betrekking tot schadelijke inhoudsstoffen zoals polycyclische aromatische koolwaterstoffen (PAK’s). Deze stoffen ontstaan bij ongecontroleerde verhitting van materialen, en zijn zeer beperkt toegestaan in producten die langdurig in de hand gehouden worden. Ook bepaalde weekmaker kunnen PAK’s bevatten.

TPE’s bevatten in de basis geen PAK’s en bij correcte verwerking zullen deze ook niet ontstaan.

Wilt u uw product voorzien van een soft grip en daarbij een mooi en veilig product creëren, of wilt u meer weten? Vraag het een van de ervaren specialisten van Breidenbach.

Brochure ontvangen

Wilt u onze gratis brochure ontvangen? Vraag ‘m nu aan!

Referenties

“Voor Bopla, een Duitse fabrikant van standaard behuizingen voor de elektronica industrie, produceert Breidenbach stootbeschermers voor bijvoorbeeld industriële afstandsbedieningen. “

Alle referenties