cover

De eindeloze mogelijkheden van
TPE.

U bent hier:
Home > TPE > Mogelijkheden TPE

Mogelijkheden TPE

Wij produceren onderdelen uit TPE door middel van spuitgieten, extrusie of blaasextrusie. En kunnen door de flexibele eigenschappen van TPE elke vorm voor u produceren. Zelfs semi-holle producten, die niet mogelijk zijn om te maken met conventioneel spuitgieten. Wij hebben de afgelopen decennia veel innovatieve matrijsconcepten ontwikkeld. Hierdoor is geen uitdaging voor ons te groot, wat uw wensen ook zijn. Vraag onze adviseurs naar de eindeloze mogelijkheden!

 

Combinatie met meerdere componenten spuitgieten

Een groot voordeel van thermoplastische elastomeren (TPE) is dat we ze binnen één productiegang direct kunnen verbinden met andere kunststoffen. Vaak met behulp van een hard/zacht verbinding.
Lees verder

Brandwerend en vlamdovend

Zoekt u naar een dichting of zacht component die voldoet aan de brandveiligheidseisen? Onze thermoplastische elastomeren kunnen worden ingezet in elektronische toepassingen of bouwproducten. Of andere toepassingen waarbij een vlamdovende werking is vereist.
Lees verder

Elektrostatisch geleidend en isolerend

De rubberachtige TPE’s zijn een goede isolator en worden vaak ingezet voor elektrostatische toepassingen. De TPE’s zijn niet alleen isolerend, maar ook elektrostatisch geleidend dankzij geleidende vulstoffen.
Lees verder

Brochure ontvangen

Wilt u onze gratis brochure ontvangen? Vraag ‘m nu aan!

Referenties

“Voor Valsir SpA., een Italiaanse fabrikant van WC-spoelsystemen, heeft Breidenbach een spoelpijpverbinder ontwikkeld uit TPE, die voldoet aan de strenge normen voor dichtingen in afwatering, de EN681/2.“

Alle referenties