Werken bij De Beer Breidenbach

Bij De Beer Breidenbach werken ongeveer 90 collega’s dagelijks aan de hoogste kwaliteit voor onze klanten in een internationale en multiculturele omgeving.

Wij zijn regelmatig op zoek naar onder andere productiemedewerkers, kunststoftechnici en matrijzenmakers. Daarnaast hebben wij regelmatig medewerkers nodig op commercieel gebied of op operationeel of logistiek gebied.

Als middelgroot maakbedrijf staat De Beer Breidenbach voor innovatieve kunststoftechnologie. Breidenbach is samen met zusterbedrijf Beoplast het eerste bedrijf in dit segment dat emissievrij produceert – iets waar we bijzonder trots op zijn! Milieubewust handelen is een van onze basisregels.

Tevreden werknemers zijn belangrijk voor ons. Daarom hechten wij veel belang aan onderlinge samenwerking in een sfeer van partnerschap. Beschouwt u eigen verantwoordelijkheid en ondernemerschap als vanzelfsprekend? Idealiter heb je beroepservaring in de kunststoftechniek? Zijn inzet en flexibiliteit u niet vreemd? Dan zien wij uw sollicitatie graag tegemoet!

Mensen zijn zeer loyaal aan onze
organisatie, doordat ze kunnen
blijven groeien en omdat de
randvoorwaarden ruimschoots
aanwezig zijn.

Wie zoeken wij?

Omdat wij geloven dat iedereen, in elke functie, een echte impact heeft op het succes van het bedrijf, zoeken wij mensen die verantwoordelijkheid nemen voor alles wat er om hen heen gebeurt. “Het is niet mijn taak” past niet bij de cultuur die we hebben opgebouwd en willen beschermen.

Daarom zijn we op zoek naar iedereen die wil bijdragen aan het succes van ons bedrijf. Wij bieden veel, maar verwachten ook veel van onze medewerkers.

 

Pas jij bij ons?

Wij kijken niet naar opleidingsniveau, achtergrond of ervaring, maar naar talent en ambitie. Als jij denkt dat je in zo’n organisatie kunt uitblinken, bekijk dan onze vacatures of neem contact met ons op voor een open sollicitatie.